Followers

Tuesday, 13 October 2015

Pentaksiran Tingkatan 3

Salam...

semalam tak sempat nak citer.. hari ni baru sempat.. tu pun sebenarnya tengah tunggu auditor datang... nak wat rileks punya pasal, kita update blog ye...

maka bermulalah peperikasaan PT 3 atau lebih masyhur dengan nama Pentaksiran Tingkatan 3.. buat anak2 yang berada di tingkatan 3...

dulu memula, nama dia LCE, pastu tukar ke SRP, aku adalah generasi terakhir yang ambik SRP, pastu PMR... dan sampai turn anak aku.. PT3....

moga2 kak Ira dapat menjawab dengan tenang.. of kos lah mak dia berdebar.. gila ko tak debar, anak nak peksa tu... heheheh

insya Allah, apa jua yang kak Ira dapat, kak Ira dah cuba sebaik mungkin... mama yakin dengan rezeki dari Allah, mutlak milik Allah utk memberi yang mana Dia akan berikan, Allah maha Tahu, Maha Adil Maha ESA.. yakinlah...

doa tetap tak putus buat kak Ira, dan buat semua anak2 mama....


All the best!! buat kak Ira, dan semua calon PT3 dan buat aku yang tengah tunggu Auditor... hehehe...

daaa.....


~~ wish u were here ~~

No comments:

Post a comment

Total Pageviews